6 gode indendørs planter til at lyse op i dit hjem

Stueplanter er en populær måde at bringe grønt og liv ind i dit hjem. Der er så mange forskellige typer og størrelser af stueplanter at vælge imellem, men hvis du leder efter en med stor effekt, er en høj stueplante dit bedste bud. Der er utallige muligheder at vælge imellem. Vi har listet de smukkeste kæmpeplanter for dig.

6 store stueplanter
6 fantastiske stueplanter til at lyse op i dit hjem!
6 store stueplanter
1- Ficus
Denne store stueplante er også kendt som violinbladplanten. Planten har flotte store blade, der ligner en violins form og kan blive op til 2 meter høje! Ficus lyrata har brug for meget lys, men skal beskyttes mod direkte sollys. Det er vigtigt at vande planten regelmæssigt og sørge for, at potten er godt drænet for at forhindre rodråd.

frarøver stor haverenovering
2-Monstera
Monsteraen, også kendt som hulplanten, har store blade med slående huller i. Planten er nem at passe og kan blive op til 3 meter høj. Monsteraen har brug for en lys plet, men ikke i direkte sollys og har brug for almindeligt vand.

6 store stueplanter
3- Schefflera
Også kendt som et fingertræ, denne store stueplante har store blade, der ligner fingre. Planten kan blive høj og har brug for almindelig vand. Placer planten nær lyset, men ikke i direkte sollys. Det skal også være et sted med god luftfugtighed.

Related Posts